Overzicht Data

 

Reiki 1 Cursus

 

Data 2020: Reiki cursus Groningen

Een complete Reiki 1 Cursus is twee hele dagen, van 10.30 – 17.00 of op vier dagdelen op aansluitende dagen

Data cursus op twee hele dagen:

24 en 25 oktober | 21 en 22 november | 12 en 13 december

Verspreid over vier dagen:

Op aanvraag ook op doordeweekse dagen

 

Volg je de cursus liever individueel of in een besloten groep? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Reiki 2 Cursus

Reiki cursus GroningenData Reiki 2 Cursus 2020:

7 november van 10.30 – 17.00 en aansluitend vervolgdagdeel op 8 november van 14.00 – 17.00

 

 

Een reiki cursus 2 kun je volgen wanneer het tenminste drie maanden geleden is dat je een Reiki 1 cursus afgerond hebt. De cursus bestaat uit één cursusdag van 10.30 – 17.00 en een vervolg dagdeel die soms direct aansluitend ingepland is en soms wat later. Heb je reiki 1 niet bij bij het Tjaberings Centrum gevolgd? Neem dan van tevoren even contact op om te kijken of deze cursus voor jou aansluit. Een Reiki 2 Cursus wordt ook vaak individueel gegeven, in overleg kunnen we daarvoor een geschikte datum plannen, dat kan ook op dagen door de week.

Reiki 2 Cursus vervolgdagdeel

Reiki cursus Groningen - Reiki 2 vervolgmiddagReiki 2 vervolgdagdeel data 2020:

8 november van 14.00 – 17.00

Direct of vlak na een Reiki 2 cursus staat er altijd een vervolgdagdeel ingepland dat is deel van de cursus. Wanneer je de cursus boekt hoef je het vervolgdagdeel niet apart te boeken. Heb je Reiki 2 bij het Tjaberings Centrum gedaan dan ben je altijd welkom om dit dagdeel kosteloos te herhalen. Je boekt dit dan los op het aanmeldformulier.

Reiki uitwisselen

      Reiki cursus Groningen - Reiki 2 vervolgmiddag Reiki: ontmoeten en behandelen

Wekelijks zijn op verschillende dagen en tijdstippen oefenbijeenkomsten voor reikibeoefenaars van alle niveaus. Dus van beginner tot Reikimaster. We starten altijd met gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Daarna gaan we elkaar behandelen. Je behandelt anderen en je ontvangt altijd zelf een behandeling. Er is een pauze waarin er thee en koekjes zijn. Het is een leuke gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemden en om je reikibeoefening te verdiepen.

We organiseren dit via een besloten groep in een datumprikker. Je kunt steeds per keer kijken of je mee wilt doen. Heb je interesse om mee te doen stuur dan even een berichtje. Ook wanneer je ergens anders reiki geleerd hebt ben je welkom. Het systeem wat we beoefenen is Usui Shiki Ryoho.

Shin-Do Cursus

Shin-Do cursus Groningen. Leven vanuit innerlijke kracht. Data Shin- Do Cursus 2020 

De Shin-Do Cursus is een cursus van twee dagen in een weekend van 10.30 – 17.00 of vier avonden van 19.30 – 22.00. De Shin-Do cursus wordt ook in company op maat gegeven binnen organisaties en bedrijven. Belangstelling? Informeer naar de mogelijkheden.

In verband met de Corona situatie zijn op dit moment geen Shin-Do cursussen ingepland. Wil je graag weten wanneer we weer beginnen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Shin-Do verdiepingsdag

Data 2020 Shin- Do Verdiepingsdag 

Wordt ingepland voor Voorjaar 2021

Kosten : €100

Aanmelden via het aanmeldformulier De oefenbijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die de Shin-Do cursus bij het Tjaberings Centrum gevolgd heeft (particulier of als bedrijfstraining) en voor mensen die de Shin-Do cursus bij een andere erkende Shin-Do leraar gevolgd heeft die opgenomen is in het register. We gaan verschillende oefeningen uit de cursus nog eens bij langs en laten Ki zo lekker stromen. Er is ruimte om vragen te stellen. We oefenen het testen zodat je dat nog nauwkeuriger leert en natuurlijk kun je zelf dingen inbrengen om te testen. Samen oefenen is leuk en helpt je om de principes van Ki dieper te verankeren zodat het je nog meer kan brengen in je dagelijks leven.

Transformatiespel

 

Data 2020:

Het Transformatiespel wordt gespeeld in een kleine groep van maximaal vier personen. We spelen een compacte versie op een hele dag of een uitgebreide versie op twee opeenvolgende hele dagen.

Op aanvraag kan er een datum afgesproken worden wanneer je met tenminste twee deelnemers bent. Neem even contact op voor overleg hierover.

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod