Overzicht Data

 

Reiki 1 Cursus

 

Data: Reiki cursus Groningen

Een complete Reiki 1 Cursus is twee hele dagen, van 10.30 – 17.00 of op vier dagdelen op aansluitende dagen

Data cursus op twee hele dagen:

2022: 17 en 18 september – deze cursus wordt in het Engels gegeven

Andere data, ook op doordeweekse dagen op aanvraag

Data voor na de zomer volgen binnenkort, je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief om die te ontvangen

Verspreid over vier dagen:

Op aanvraag ook op doordeweekse dagen

Volg je de cursus liever individueel of in een besloten groep? Informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Reiki 2 Cursus

Reiki cursus GroningenData 2022 Reiki 2 Cursus:

16 juli van 10.30 – 17.00 en aansluitend vervolgdagdeel op 17 juli van 14.00 – 17.00

Data voor na de zomer volgen binnenkort, je kunt je inschrijven op de nieuwsbrief om die te ontvangen

Een reiki cursus 2 kun je volgen wanneer het tenminste drie maanden geleden is dat je een Reiki 1 cursus afgerond hebt. De cursus bestaat uit één cursusdag van 10.30 – 17.00 en een vervolg dagdeel die soms direct aansluitend ingepland is en soms wat later. Heb je reiki 1 niet bij bij het Tjaberings Centrum gevolgd? Neem dan van tevoren even contact op om te kijken of deze cursus voor jou aansluit. Een Reiki 2 Cursus wordt ook vaak individueel gegeven, in overleg kunnen we daarvoor een geschikte datum plannen, dat kan ook op dagen door de week.

Reiki 2 Cursus vervolgdagdeel

Reiki cursus Groningen - Reiki 2 vervolgmiddagReiki 2 vervolgdagdeel:

17 juli 2022 van 14.00 – 17.00

Data voor de zomer en daarna volgen binnenkort

Direct of vlak na een Reiki 2 cursus staat er altijd een vervolgdagdeel ingepland dat is deel van de cursus. Wanneer je de cursus boekt hoef je het vervolgdagdeel niet apart te boeken. Heb je Reiki 2 bij het Tjaberings Centrum gedaan dan ben je altijd welkom om dit dagdeel kosteloos te herhalen. Je boekt dit dan los op het aanmeldformulier.

Reiki uitwisselen

      Reiki cursus Groningen - Reiki 2 vervolgmiddag Reiki: ontmoeten en behandelen

Wekelijks zijn op verschillende dagen en tijdstippen oefenbijeenkomsten voor reikibeoefenaars van alle niveaus. Dus van beginner tot Reikimaster. We starten altijd met gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Daarna gaan we elkaar behandelen. Je behandelt anderen en je ontvangt altijd zelf een behandeling. Er is een pauze waarin er thee en koekjes zijn. Het is een leuke gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemden en om je reikibeoefening te verdiepen.

We organiseren dit via een besloten groep in een datumprikker. Je kunt steeds per keer kijken of je mee wilt doen. Heb je interesse om mee te doen stuur dan even een berichtje. Ook wanneer je ergens anders reiki geleerd hebt ben je welkom. Het systeem wat we beoefenen is Usui Shiki Ryoho.

Ki training

Shin-Do cursus Groningen. Leven vanuit innerlijke kracht. Data Ki training 2022 

De Ki training (voorheen Shin-Do cursus) wordt in 2022 aangepast en gaat een andere vorm krijgen. De bedoeling is om daarmee nog beter aan te sluiten bij wat deelnemers nodig hebben om in hun dagelijks leven het geleerde toe te passen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief om de ontwikkelingen te volgen.

 

 

Transformatiespel

 

Data 2021:

Het Transformatiespel wordt gespeeld in een kleine groep van maximaal vier personen. We spelen een compacte versie op een hele dag of een uitgebreide versie op twee opeenvolgende hele dagen.

Op aanvraag kan er een datum afgesproken worden wanneer je met tenminste twee deelnemers bent. Neem even contact op voor overleg hierover.

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod