Reiki Groningen:

  • Volledige behandeling 60 minuten
  • De eerste behandeling is met intake en duurt ca. 10 minuten langer
  • Tarief: € 50
  • Strippenkaart 5 behandelingen: €225
  • Eenvoudig online boeken
  • Ook Reiki 1 en Reiki 2 Cursus
  • Locatie: praktijk aan huis, Emmastraat 15-A312(Oude RKZ), Groningen

 

 

  Reiki Groningen

 

Wat houdt een reikibehandeling in?

Een volledige reikibehandeling duurt 50-60 minuten. De eerste behandeling duurt ongeveer een kwartier langer vanwege een korte intake.Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. De reiki-energie gaat door kleding heen. Je kunt kiezen of je in stilte behandeld wilt worden of met rustige muziek op de achtergrond. De behandelaar legt de handen op verschillende plaatsen op je lichaam(voornamelijk hoofd en romp) en laat ze daar enkele minuten liggen. De behandelaar geeft op deze manier energie door, waardoor het vermogen van jouw lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te genezen.

Toepassingen

Een losse behandeling is geschikt voor iedereen die zichzelf de tijd en aandacht gunt om de kracht van reiki te ervaren. Reiki is een cadeau aan jezelf. Misschien is het de eerste keer dat je ermee in aanraking komt en ben je nieuwsgierig naar reiki. Het kan ook zijn dat je ermee bekend bent en het gewoon prettig vindt om zo af en toe een behandeling te ontvangen. Zie het dan als een soort onderhoudsbeurt die past bij een gezonde leefstijl.

Reiki werkt goed bij alle fysieke klachten zoals ziekte, pijn en slecht slapen. Reiki stimuleert je zelfgenezend vermogen waardoor diepe heling plaatsvindt en pijn wordt verlicht. Bij psychische klachten zoals bijvoorbeeld stress, burn-out en somberheid zorgt reiki voor ontspanning en meer innerlijke rust. Het werkt ook op mentaal niveau waardoor je makkelijker zaken los kunt laten en je inzicht krijgt in het waarom van je problemen. Reiki is altijd veilig naast elke vorm van reguliere zorg.

Reiki werkt ondersteunend wanneer je kiest voor persoonlijke groei en verandering in je leven. Het kan ook tot steun zijn bij belangrijke gebeurtenissen in je leven, zoals examenperiodes, verandering van werk- of woonomgeving, het krijgen van een kind of rouwverwerking.

Hoe vaak behandelen?

Elke behandeling werkt en doet wat op dat moment goed voor je is. Eén behandeling kan net even zijn wat je op dat moment nodig hebt of wilt. Bij chronische klachten is het advies om meerdere behandelingen te ontvangen. Een chronische klacht bouwt zich over langere tijd op en heeft daardoor meer tijd nodig om op te lossen. Klachten verdwijnen niet altijd maar reiki draagt wel bij aan een betere kwaliteit van leven. Bij veel mensen die één of meerdere reikibehandelingen ontvangen hebben, ontstaat de behoefte om dit zelf te gaan leren. Het volgen van de Reiki 1 cursus is dan een mooie stap omdat je in die cursus leert om jezelf reiki te geven. Daarmee heb je een prachtig instrument in handen om je hele leven goed voor jezelf te zorgen.

Reiki Groningen

Een reikibehandeling wordt gegeven in de praktijk aan huis, Emmastraat 15-A312(Het oude RKZ) in Groningen(vrij parkeren). Voor sommige mensen is het niet mogelijk om daarheen te gaan. In de stad Groningen is daarom behandeling thuis mogelijk. Een reikibehandeling kan ook gegeven worden in een verpleeghuis, ziekenhuis of hospice, maar daarvoor is wel toestemming van de betreffende instelling vereist. Voor behandelingen buiten de praktijkruimte gelden afwijkende tarieven. Voor informatie hierover kun je contact opnemen.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Aangesloten bij

Reiki Alliance

Karin Tjaberings - master Reiki Alliance

Cursussen

Cursusaanbod

Behandeling

Behandeling boeken