Cursuslocatie Groningen

Adres Cursuslocatie

Noorderhaven NZ 57 (aanbellen bij de gele deuren)

9712 VJ Groningen (dit is geen postadres)

Cursuslocatie Groningen : Tjaberings Centrum

Over de locatie

De cursuslocatie Groningen, waar de cursussen en behandelingen worden gegeven is prachtig gelegen aan de historische Noorderhaven. Een centrale, goed bereikbare plek aan de rand van de binnenstad met het sfeervolle, groene Noorderplantsoen direct om de hoek. De ruimtes zijn aangenaam, licht en bevinden zich op de begane grond aan de achterkant van het pand, zodat het er rustig is.

Cursuslocatie Groningen aan de Noorderhaven

Lunch en thee

Tijdens de cursussen is er een lunchpauze van een uur. In die tijd kun je je eigen lunch ter plaatse nuttigen en bij mooi weer is picknicken om de hoek in het Noorderplantsoen absoluut een aanrader. Daarnaast zijn er in de directe omgeving voldoende lunchgelegenheden.

In de pauzes is er (kruiden)thee en water aanwezig. Dit is kosteloos.

Cursuslocatie Groningen, Noorderplantsoen om de hoek

Bereikbaarheid

Wanneer je op de fiets komt, kun je die veilig neerzetten in de loods voor de cursus/praktijkruimte. Rondom het centrum is het op alle dagen betaald parkeren. Als je in de stad wilt parkeren, dan is de parkeergarage aan het Boterdiep (loopafstand 10-15 minuten) een betaalbare optie, € 10 per dag. Parkeren op één van de P +R terreinen rondom Groningen is een goed alternatief. Je parkeert daar gratis en koopt een kaartje voor €6 waarmee je met maximaal vijf personen op en neer naar de binnenstad van Groningen kunt reizen. Zie voor meer informatie Parkeren Groningen Met openbaar vervoer kun je uitstappen bij verschillende haltes. De Westerhaven, Verlengde Visserstraat, Oranjesingel en de Ebbingestraat zijn vlakbij. Binnen 5-10 minuten ben je dan bij de Noorderhaven. Plan je route op de OV planner en bekijk daar de looproute naar de Noorderhaven.

Overnachten

Wanneer je iets verder uit de buurt komt, dan is Groningen een gezellige stad om er een weekendje weg van te maken. De mogelijkheden zijn zeer divers; van luxe hotel tot een verblijf op de camping in het Stadspark. Op de site Er gaat niets boven Groningen kun je meer informatie vinden.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod