Disclaimer, copyright, privacy

 

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door het Tjaberings Centrum. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, onvolledig of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en het Tjaberings Centrum is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van het Tjaberings Centrum toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Het Tjaberings Centrum kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Copyright

Het Tjaberings Centrum behoudt zich het auteursrecht van de op deze website vermelde teksten, beeldmerken, logo’s en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van het Tjaberings Centrum. Met toestemming van het Nederlof Centrum en de Reiki Ryoho Foundation wordt op deze site gebruikgemaakt van de volgende geregistreerde merken (Merkenregister Benelux www.boip.int).

Nederlof Centrum en/of Nederlof Foundation

  • Shin-Do (woordmerk)
  • Nederlof (woordmerk)
  • AuraTouch (woordmerk)

Reiki Ryoho Foundation

  • Reiki Ryoho (als woordmerk)
  • Het logo met de R (beeldmerk)

Privacy

Het Tjaberings Centrum hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Het Tjaberings Centrum is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.

Het Tjaberings Centrum houdt alleen die gegevens bij die van belang zijn voor het boeken van een behandeling/volgen van een cursus (naam, adres, e-mail)

Persoonsgegevens worden niet gedeeld met anderen.
Je kunt op elk gewenst moment een verzoek indienen voor inzage, verandering of verwijdering van je persoonsgegevens.
Onder aan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden.
Voor vragen over de website kun je contact opnemen met het Tjaberings Centrum.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod