oranje-45Bedrijfstraining, In company aanbod

 

Voor bedrijven en organisaties

Het Tjaberings Centrum heeft een aanbod voor particulieren en zoekt daarnaast de samenwerking met bedrijven en organisaties. Het cursus- en behandelaanbod van het Tjaberings Centrum is zeer geschikt voor diverse toepassingen op de werkplek, en past bij het onderhouden of opbouwen van een gezonde leefstijl. Gezondere medewerkers leiden tot een gezonder bedrijf of organisatie. Mensen zijn dan energiek en er is ruimte voor creativiteit en plezier in het werk. Betere resultaten en een lager ziekteverzuim zijn het gevolg.

De cursussen zijn traditioneel  van oorsprong maar worden op een moderne, praktische manier gegeven en zijn hierdoor zeer toegankelijk. Het blijft altijd een persoonlijke keuze of iemand meedoet aan een cursus of een reikibehandeling wil ontvangen. Bedrijven en organisaties kunnen hun medewerkers hierin wel mogelijkheden bieden. Als bedrijf/organisatie geef je hiermee vorm en inhoud aan goed werkgeverschap en investeer je in medewerkers.

Bedrijfstraining Shin-Do ®

Shin-Do is een praktische, speelse bedrijfstraining die je laat zien hoe je innerlijke kracht (Ki) bij jezelf en anderen herkent. Je leert wat je kunt doen om deze kracht op te wekken, te behouden en bewust te gebruiken. De cursus bestaat uit een combinatie van (fysieke) oefeningen en theorie, waarbij er steeds een verband gelegd wordt naar situaties uit het dagelijks leven en de praktijk van het werk. De principes van Ki zijn direct na de cursus toepasbaar. Shin-Do staat voor de zachte weg. Je leert hoe je zonder strijd, vol energie en krachtig in het leven kunt staan. Medewerkers die op die manier in hun werk staan zijn zeer waardevol voor een organisatie of bedrijf.

Shin-Do is een leuke, krachtige bedrijfstraining die geschikt is voor alle niveaus binnen een organisatie. De training kan op diverse manieren ingezet worden: bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit, voor een teamdag of als scholingsactiviteit. Daarnaast is deze bedrijfstraining ook zeer geschikt als onderdeel van een re-integratietraject en voor medewerkers die hun persoonlijke vaardigheden willen versterken. De training kan als compacte eendaagse training gegeven worden maar ook verspreid over twee dagen of enkele dagdelen zodat er meer tijd is om te oefenen. Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden en voor een aanbod op maat.

Andere mogelijkheden
  • Eén of meerdere reikibehandelaars kunnen een dag of dagdeel op locatie langskomen om korte reikibehandelingen te geven (21 minuten per behandeling). Dit kan als blijk van waardering bijvoorbeeld op secretaresse dag, tijdens de dag van de verpleging of bij een andere bijzondere gelegenheid. Een werkgever kan er ook voor kiezen om op regelmatige basis reikibehandelingen aan te bieden aan de medewerkers.
  • Reikibehandelingen, een Shin-Do- of reikicursus passen prima in programma’s die gericht zijn op het bevorderen van gezond gedrag, het verlagen van het ziekteverzuim, re-integratie en leeftijdsbewust personeelsbeleid. Het Tjaberings Centrum denkt graag mee over de toepassingen binnen deze programma’s.
  • Bij sommige bedrijven/organisaties hebben de medewerkers een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Een Reiki- of Shin-Do cursus kan hieruit betaald worden.
  • Grotere bedrijven of organisaties kunnen via hun personeelsvereniging cursussen en/of behandelingen aanbieden. Maatwerk hierin is mogelijk. Het Tjaberings Centrum heeft bijvoorbeeld voor de personeelsvereniging van het UMC Groningen een aanbieding op maat gemaakt.
Meedenken welkom!

Het in company aanbod van het Tjaberings Centrum is in ontwikkeling. Heb je hier ideeën voor of vragen over, neem dan contact op. Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod