Karin Tjaberings, Reiki Master Groningen

 Karin Tjaberings

 

Karin Tjaberings is oprichter en eigenaar van het Tjaberings Centrum. Karin is Reiki Master in de traditie van het Usui Shiki Ryoho Systeem. Zij is daarnaast opgeleid als Shin-Do leraar(Ki trainer) en facilitator van het Transformatiespel. Karin geeft in het Tjaberings Centrum Reiki 1- en 2 cursussen, Ki-training en faciliteert op aanvraag het Transformatiespel. Ook biedt zij vanuit ruime ervaring en passie voor reiki de opleiding tot Reikimaster aan. Je kunt natuurlijk ook bij haar terecht voor een reikibehandeling. Reiki is een beoefening en daarom faciliteert Karin wekelijks reiki uitwisselingen en zijn er mogelijkheden tot verdieping. Karin gebruikt de reiki principes als leidraad in haar leven en is actief in de nationale en internationale reikiwereld. 

Karin Tjaberings is oorspronkelijk opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Verpleegkundige. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse sectoren in de zorg, zowel in Nederland als enkele jaren in Engeland. Hiermee heeft zij een brede mensenkennis en een ruim inzicht in het leven verkregen. Karins manier van werken en lesgeven is deskundig en professioneel, vanuit een basis van innerlijke rust, vertrouwen en vriendelijkheid. 

De foto’s op deze site zijn uit Karins eigen collectie. Zij houdt van wandelen en reizen. Wanneer je wandelt en reist ben je in beweging. Beweging hoort bij het leven en de drang tot beweging zit in de aard van ieder mens. Wanneer je kiest voor innerlijke groei dan neem je deel aan deze natuurlijke beweging. Ieder op zijn eigen manier, op zijn eigen tijd en in zijn eigen tempo. Wanneer je in beweging komt, kom je van alles tegen, net als op de foto’s.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod