Karin Tjaberings, Reiki Master Groningen

 Karin Tjaberings

 

Karin Tjaberings is oprichter en eigenaar van het Tjaberings Centrum. Karin is Reiki Master in de traditie van het Usui Systeem en zij is erkend Shin-Do leraar. Karin geeft in het Tjaberings Centrum Reiki 1- en 2 cursussen en de Shin-Do cursus. Daarnaast kun je bij haar terecht voor een reikibehandeling. Karin geeft de Shin-Do cursus ook als training bij bedrijven en organisaties.

Karin Tjaberings is oorspronkelijk opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Verpleegkundige. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse sectoren in de zorg, zowel in Nederland als enkele jaren in Engeland. Hiermee heeft zij een brede mensenkennis en een ruim inzicht in het leven verkregen. Karins manier van werken en lesgeven is deskundig en professioneel, vanuit een basis van innerlijke rust, vertrouwen en vriendelijkheid.

De foto’s op deze site zijn uit Karins eigen collectie. Zij houdt van wandelen en reizen. Wanneer je wandelt en reist ben je in beweging. Beweging hoort bij het leven en de drang tot beweging zit in de aard van ieder mens. Wanneer je kiest voor innerlijke groei dan neem je deel aan deze natuurlijke beweging. Ieder op zijn eigen manier, op zijn eigen tijd en in zijn eigen tempo. Wanneer je in beweging komt, kom je van alles tegen, net als op de foto’s.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod