Nieuws

 

Seminar Re-thinking Healthcare

 

Re-thinking Healthcare

Op 8 en 9 juni organiseerde het Bert Hellinger Instituut het seminar Re-thinking Healthcare in Amsterdam. Karin Tjaberings was aanwezig als Reiki Master en heeft een verslag gemaakt wat je hier kunt lezen. Het seminar was internationaal en het verslag is dan ook in het Engels. Voel je vrij om het verslag te downloaden en te verspreiden en te delen waar je wilt.

Lees hier het volledige verslag  –  Read the report on Re-thinking Healthcare >

 

 

 

Aanbod voor medewerkers van het UMCG

 

 

Reiki Groningen: reiki behandeling en reiki cursus, mooie locatie in Groningen

Voor medewerkers van het UMCG is er een doorlopend aanbod voor leden van de personeelsvereniging: De Shin-Do Cursus is €175 in plaats van €195 (op het aanmeldformulier kun je aankruisen dat je lid bent)

Voor Reikibehandelingen geldt een korting van €10

Beide op vertoon van lidmaatschapspas.

Daarnaast hebben medewerkers van het UMCG de mogelijkheid om hun persoonlijk budget in te zetten voor cursussen en soms mag dat ook voor een behandeltraject. Velen hebben dit al gedaan. Informeer bij je leidinggevende naar de mogelijkheden.

 

Artikel over Shin-Do in PSC Magazine

Artikel over Shin-Do

Eind vorig jaar mocht ik opnieuw een artikel schrijven voor PSC Magazine, deze keer over Shin-Do. Omdat PSC een magazine is voor hulpverleners beschrijft het artikel hoeveel juist deze mensen aan de training kunnen hebben in hun dagelijks werk. Zowel individueel als voor de organisatie. Shin-Do is dan ook een erg geschikte en leuke training voor organisaties en bedrijven en kan op locatie en op maat gegeven worden.

Lees hier het volledige artikel >

Meer informatie over Shin-Do voor organisaties of bedrijven?

Klik hier en lees verder >

 

 

Artikel over Reiki in PSC Magazine

 

 

Voorkant decembernummer PSC Magazine

Voor het decembernummer van PSC magazine mocht Karin Tjaberings een artikel schrijven over reiki. PSC Magazine is een landelijk tijdschrift voor professionals in de psychosociale gezondheidszorg die aangesloten zijn bij de de beroepsorganisatie Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), Rosegarden en TP-net. Een mooie kans waarmee reiki bij een breed publiek onder de aandacht is gebracht.

“Reiki, voor lichaam en geest. Juist in onze huidige, soms hectische maatschappij voelen veel mensen zich aangetrokken tot de eenvoud, de natuurlijkheid en de zachte liefdevolle kracht van reiki.”

Lees hier het volledige artikel >

 

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Aangesloten bij

Reiki Alliance

Karin Tjaberings - master Reiki Alliance

Cursussen

Cursusaanbod

Behandeling

Behandeling boeken