rood-45Reiki boek en reiki timers

Reiki boek

Reiki boek : Het complete Handboek Reiki

Het complete Handboek Reiki is een praktisch reiki boek en naslagwerk voor iedere reikibeoefenaar. Helder en overzichtelijk wordt de basis en de praktijk van reiki besproken. Daarnaast biedt het boek vele extra’s. Er is een unieke bijdrage van Phyllis Lei Furumoto, de huidige Grandmaster, over de inwijding bij de Usui methode. Ook is er aandacht voor de wezenlijke oorzaken van ziekten, de chakra’s, oude Japanse healingstechnieken en de leer van Ki.

Dit reiki boek is geschreven door Sunny Nederlof en Bas Buis, beide Reiki Masters en oprichters van het Reiki Instituut/Nederlof Centrum.

Het boek heeft 320 pagina’s en meer dan 60 professionele illustraties.

ISBN 978-90-78560-03-6 prijs € 24,95

Het reiki boek is ook als E-boek verkrijgbaar.

Reiki timers

Bij het doen van je zelfbehandeling of het behandelen van iemand anders is het gemakkelijk om een timer te hebben die je in kunt stellen op het aantal minuten dat jij een positie wilt behandelen. Hiervoor zijn er diverse opties. Je kunt zoeken op internet naar een reikitimer of meditatie timer. Die zijn er in diverse vormen en prijzen. Je kunt ook kijken naar een app op je telefoon. Een reiki app of een meditatie app. Die zijn vaak gratis en werken ook wanneer je telefoon in vliegtuigstand staat.

Wanneer je zoekt op YouTube of Spotify kom je ook allerlei reikimuziek tegen, met of zonder gong/belletje. En natuurlijk kun je ook nog gewoon naar de winkel gaan en een cd met muziek kopen, met of zonder belletje. 

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod