rood-45Reiki boek en reiki app

 

Reiki boek

Reiki boek : Het complete Handboek Reiki

Het complete Handboek Reiki is een praktisch reiki boek en naslagwerk voor iedere reikibeoefenaar. Helder en overzichtelijk wordt de basis en de praktijk van reiki besproken. Daarnaast biedt het boek vele extra’s. Er is een unieke bijdrage van Phyllis Lei Furumoto, de huidige Grandmaster, over de inwijding bij de Usui methode. Ook is er aandacht voor de wezenlijke oorzaken van ziekten, de chakra’s, oude Japanse healingstechnieken en de leer van Ki.

Dit reiki boek is geschreven door Sunny Nederlof en Bas Buis, beide Reiki Masters en oprichters van het Reiki Instituut/Nederlof Centrum.

Het boek heeft 320 pagina’s en meer dan 60 professionele illustraties.

ISBN 978-90-78560-03-6 prijs € 24,95

Het reiki boek is ook als E-boek verkrijgbaar.

Het boek van overvloed

boek van overvloedHet Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld, kracht en liefde. Tekort en overvloed zijn namelijk geen kwestie van toeval. De auteurs beschrijven drie ‘natuurwetten’ die zorgen voor een eeuwige stroom levenskracht, welvaart en liefde in de wereld. Met bewuste kennis van de drie wetten van geld, kracht en liefde kunnen we de mate van overvloed in ons leven zelf bepalen. Het boek brengt een onvermoed verband aan het licht tussen liefde, levenskracht en welvaart.

Het ‘Boek van Overvloed’ laat je zien hoe je op elk niveau overvloed in je leven kunt brengen en hoe je die kunt behouden. Je weet na het lezen van dit boek waarom bepaalde sollicitaties niet succesvol waren en waarom zakelijke en ook persoonlijke ondernemingen soms wel ‘goed’ gaan en andere keren niet.

Auteurs: Sunny Nederlof & Bas Buis. Zij zijn de oprichters van het Reiki Instituut/Nederlof Centrum in Amsterdam. Als metafysisch en spirituele raadgevers inspireren zij hun studenten en cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.

160 pagina’s ISBN 978-90-78560-04-3 € 14,95

Als E-boek ISBN 978-90-78560-00-5

In Engels: Book of Abundance ISBN nr: 90-78560-02-9 € 14,95

In Duits: Buch vom Überfluss ISBN 978-3-00-042852-4 € 16,95

Reiki timer app

Link naar logo-reiki-app-new-voorwerk-300x300iTunes

De Reiki Timer App is een handige Reiki App met een timer die je middels een gong elke drie minuten een signaal geeft. De app bevat verder oude foto’s van de Reiki Grandmasters, de originele reikibeginselen in het Japans met de vertaling in Nederlands en Engels en ook de Japanse uitspraak. Daarnaast ook de behandelposities van de zelfbehandeling in beeld middels illustraties, met de organen die behandeld worden. De Reiki Timer app is geschikt voor iPhone, iPod en iPad.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Aangesloten bij

Reiki Alliance

Karin Tjaberings - master Reiki Alliance

Cursussen

Cursusaanbod

Behandeling

Behandeling boeken