• Vervolgcursus Shin-Do van 1 dag
  • Tijd: 10.30-17.00
  • € 125 inclusief certificaat
  • Prettige cursuslocatie in het centrum van Groningen
  • Groepsgrootte: 2-12 deelnemers

Data:

  • In ontwikkeling, datum volgt

 Vervolgcursus Shin-Do ®

 

Opfrissen, verdiepen en aanvullen van je ervaringen met Ki

De Shin-Do vervolg cursus is een cursus van een hele dag. De cursus is geschikt voor iedereen die eerder een Shin-Do cursus gevolgd heeft bij het Tjaberings Centrum of bij een andere erkende Shin-Do leraar die opgenomen is in het register. In deze cursus is er natuurlijk aandacht om geleerde technieken uit de Shin-Do cursus weer even op te frissen. Daarnaast gaan we vooral de diepte in: hoe kun je de natuurwetten van Ki nog beter toepassen in je dagelijks leven. We doen aanvullende oefeningen en gaan verder in op de theorie en de praktische toepassing daarvan. Na deze cursus ben je nog beter in staat om Ki te laten stromen in iedere situatie in je leven.

Voor wie?

Je kunt meedoen wanneer je eerder de Shin-Do cursus gevolgd hebt bij het Tjaberings Centrum of bij een erkende Shin-Do leraar die opgenomen staat in het register. Het maakt niet uit hoe lang dit geleden is. Daarnaast vraagt deze cursus van je dat je bereid bent om te kijken naar waar het je lukt om Ki toe te passen in je leven en naar waar je dat nog moeilijk vindt.

Twijfel je of deze Shin-Do vervolgcursus geschikt is voor je? Neem dan contact op.

Kwaliteit van de cursus

De Shin-Do vervolgcursus wordt gegeven door Karin Tjaberings. Zij is erkend Shin-Do leraar en opgenomen in het register van Shin-Do leraren. Shin-Do is een beschermd merk en mag alleen gebruikt worden door leraren/trainers die de opleiding gevolgd hebben en opgenomen zijn in het register. Dit garandeert dat je met deze Shin-Do vervolgcursus een kwalitatief goede cursus volgt.

 

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Aangesloten bij

Reiki Alliance

Karin Tjaberings - master Reiki Alliance

Cursussen

Cursusaanbod

Behandeling

Behandeling boeken