• Verdiepingdag Shin-Do
  • Tijd: 10.30 -17.00
  • € 100 inclusief certificaat
  • Prettige cursuslocatie in het centrum van Groningen
  • Groepsgrootte: 2-12 deelnemers

Data:

De Shin-Do curcus en verdiepingsdag worden in 2021 niet meer gegeven en komen in 2022 terug in een andere vorm

 Verdiepingsdag  Shin-Do ®

 

Opfrissen, verdiepen en aanvullen van je ervaringen met Ki

Deze verdiepingdag  is bedoeld voor iedereen die eerder een Shin-Do cursus gevolgd heeft bij het Tjaberings Centrum of bij een andere erkende Shin-Do leraar die opgenomen is in het register. In de Shin-Do Cursus heb je van alles geleerd maar om dat steeds op een dieper niveau toe te passen in je leven vraagt aandacht en oefening. Het is waardevol en leuk om dat samen met anderen te doen. Op deze dag is er natuurlijk aandacht om geleerde technieken uit de Shin-Do cursus weer op te frissen. Je lijf ervaart weer hoe het is om in Ki te zijn. Daarnaast gaan we de diepte in: hoe kun je de natuurwetten van Ki nog beter toepassen in je dagelijks leven. We doen aanvullende oefeningen en gaan verder in op de theorie en de praktische toepassing daarvan. Na deze cursus ben je nog beter in staat om Ki te laten stromen in iedere situatie in je leven en hiermee een positieve bijdrage te leveren aan hoe we in deze wereld met elkaar omgaan .

Voor wie?

Je kunt meedoen wanneer je eerder de Shin-Do cursus gevolgd hebt bij het Tjaberings Centrum of bij een erkende Shin-Do leraar die opgenomen staat in het register. Het maakt niet uit hoe lang dit geleden is. Daarnaast vraagt deze dag van je dat je bereid bent om te kijken naar waar het je lukt om Ki toe te passen in je leven en naar waar je dat nog moeilijk vindt.

Twijfel je of deze Shin-Do verdiepingsdag geschikt is voor je? Neem dan contact op.

Kwaliteit van deze dag

De Shin-Do verdiepingdag wordt gegeven door Karin Tjaberings. Zij is erkend Shin-Do leraar en opgenomen in het register van Shin-Do leraren. Shin-Do is een beschermd merk en mag alleen gebruikt worden door leraren/trainers die de opleiding gevolgd hebben en opgenomen zijn in het register. Karin is daarnaast actief in haar eigen ontwikkeling. Zo organiseert zij in 2020 voor de tweede keer “The Way to Harmony” workshop in Nederland. Een workshop gegeven door Paul Mitchell waarin we een week Ki aikido beoefenen en kijken naar wat we hieruit kunnen leren in het dagelijks leven. 

 

 

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod