Tjaberings Centrum

 

Tjaberings is een centrum voor bewust leven en is gevestigd in Groningen. Het centrum is opgericht door Karin Tjaberings. In het centrum worden de cursussen Reiki 1, Reiki 2 en Shin-Do gegeven. Ook kun je er terecht voor een reikibehandeling. Het Tjaberings Centrum zal in de toekomst ook de opleiding tot Reikimaster gaan geven.

Het Tjaberings Centrum reikt handvatten aan waarmee mensen zelf in staat zijn hun leven bewust vorm te geven. Handvatten waardoor mensen vanuit innerlijke kracht, met meer energie en vreugde kunnen leven. Mensen hebben dan een positieve invloed op hun omgeving en daarmee ook op de samenleving als geheel.

Binnen het Tjaberings Centrum worden cursussen gegeven op een heldere manier die aansluit bij het dagelijks leven. Reiki en Shin-Do hebben een traditionele spirituele basis maar worden door de manier van lesgeven toegankelijk voor mensen die hiermee geen ervaring hebben. De cursussen en workshops zijn daarom geschikt voor een brede doelgroep en voor alle leeftijden. Het Tjaberings Centrum werkt graag samen met bedrijven en organisaties en een in company aanbod is in ontwikkeling.

Kernwaarden van het Tjaberings Centrum zijn kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. 

Volg het Tjaberings Centrum op Facebook, LinkedIn of Google+.

Nieuwsbrief

Het Tjaberings Centrum is een centrum in ontwikkeling. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gaat komen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief ! Ik schrijf me in

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod