Tjaberings Centrum

 

Tjaberings is een centrum voor bewust leven en is gevestigd in Groningen. Het centrum is opgericht door Karin Tjaberings. In het centrum worden de cursussen Reiki 1, Reiki 2 en Ki training gegeven. Er worden wekelijks reiki uitwisselingen georganiseerd en er is een wisselend aanbod aan verdiepingsmogelijkheden. Ook kun je er terecht voor een reikibehandeling. Het centrum is daarnaast een opleidingsplek om Reikimaster te worden.

Het Tjaberings Centrum reikt handvatten aan waarmee mensen zelf in staat zijn hun leven bewust vorm te geven. Handvatten waardoor mensen vanuit innerlijke kracht, met meer energie en vreugde kunnen leven. Mensen hebben dan een positieve invloed op hun omgeving en daarmee ook op de samenleving als geheel.

Binnen het Tjaberings Centrum worden cursussen gegeven op een heldere manier die aansluit bij het dagelijks leven. Reiki en Ki training hebben een traditionele spirituele basis maar worden door de manier van lesgeven toegankelijk voor mensen die hiermee geen ervaring hebben. De cursussen en workshops zijn daarom geschikt voor een brede doelgroep en voor alle leeftijden.

Kernwaarden van het Tjaberings Centrum zijn kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Volg het Tjaberings Centrum op Facebook, LinkedIn

Nieuwsbrief

Het Tjaberings Centrum is een centrum in ontwikkeling. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gaat komen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief ! Ik schrijf me in

Nieuwsbrief

Ik schrijf me in

Behandeling

Behandeling boeken

Cursussen

Cursusaanbod